Όλες οι κατηγορίες

Email: [προστασία μέσω email]

Τηλ: +86 731 8512 2549

EN

Αρχική σελίδα>Νεα>Εταιρικά Νέα

Το πρόγραμμα προβολής ταινιών ακτίνων Χ LED προβάλλει στη διεθνή έκθεση Arab Health 2012

Χρόνος: 2020-09-30 Προβολές: 22

Το Negatoscope Jinde Tech LED και το τρόλεϊ ιατρικού σταθμού εργασίας παρουσιάζονται στη διεθνή έκθεση Arab Health 2012. Η Arab Health είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών υγείας και εμπορίου στην περιοχή MENA. Η διοργάνωση του 2012 αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερες από 4,200 εκθέτες εταιρείες και 103,000 συμμετέχοντες από 150+ χώρες.

Αναβολή Ανακοίνωση CMEF & ICMD 2020

Αγαπητοί εκθέτες, επισκέπτες, συνεργάτες και συνάδελφοι του κλάδου,
Το CMEF και το ICMD 2020 θέλουν να εκφράσουν την ανησυχία μας για όλους όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. Οι επιπτώσεις, πραγματικές και προβλεπόμενες, του Coronavirus γίνονται εμφανείς σε όλες τις πτυχές της ζωής μας εδώ στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο.

Μετά από στενή παρακολούθηση της εξελισσόμενης κατάστασης και μετά την εγκύκλιο της 8ης Απριλίου που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με την υιοθέτηση μέτρων πρόληψης και ελέγχου για βασικούς χώρους, μονάδες και ομάδες, θα επαναπρογραμματίσουμε το CMEF και το ICMD που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 3-6 Ιουνίου , το 2020 θα επαναπρογραμματιστεί.

Η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού της Κίνας (CMEF) και η Διεθνής Έκθεση Κατασκευής & Σχεδιασμού Στοιχείων (ICMD)
θα μετατεθεί για τις 19-22 Οκτωβρίου 2020.

Ο χώρος θα παραμείνει αμετάβλητος στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο (Σαγκάη).

Αυτή η απόφαση λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις με τους εκθέτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη μας και με την υγεία και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων ως υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις και ενημερώσεις στον επίσημο ιστότοπο του CMEF (http://www.cmef.com.cn). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας και αποδεχτείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε άλλο ένα επιτυχημένο CMEF τον Οκτώβριο και ανυπομονούμε να σας δούμε τότε.

Εκθέσεις Reed Sinopharm
Απρίλιος 16, 2020

Η Jinde Tech θα παρακολουθήσει αυτή τη διεθνή έκθεση Arab Health 2012 23-26 Ιανουαρίου στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάι. Σε αυτή την έκθεση θα παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας LED negatoscope 
 
Το Negatoscope LED Jinde Tech δείχνει στο Arab Health   

Η Jinde Tech, για περισσότερα από 12 χρόνια, ειδικεύεται στην παραγωγή νεγατοσκοπίου LED (γνωστό και ως προβολή ταινιών LED, συσκευή ανάγνωσης ταινιών), χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, αυτοαναπτύχθηκε συσκευή ελαστικού κλιπ σιλικόνης, πιο ενεργειακά αποδοτική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο ανθεκτικό.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το ιατρικό νεγατοσκόπιο Jinde, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας απευθείας στη διεύθυνση www.view-box.com. Κάντε κλικ στο κουμπί ηλεκτρονική υπηρεσία ή αφήστε το μήνυμα. Η Jinde Tech παρέχει το νεγατοσκόπιο υψηλής τεχνολογίας, τους οικείους συμβούλους όλης της διαδικασίας.
 
Συντάκτης: κα Lydia Wu-13875904684  [προστασία μέσω email]
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος www.view-box.com/ (Jinde Tech), αναφέρετε την πηγή.