Όλες οι κατηγορίες

Email: [προστασία μέσω email]

Τηλ: +86 731 8512 2549

EN

Αρχική σελίδα>Νέα>Εταιρικά Νέα

Καλωσορίσατε στο CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 στη Σαγκάη από 11-14 Απριλίου 2018

Χρόνος: 2018-03-29 Προβολές: 66

Καλώς ήρθατε θερμά στο CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 στη Σαγκάη από 11-14 Απριλίου 2018 Changsha Jinde Technology Co., Ltd.
2015619376Προβολείς φιλμ ακτίνων Χ Jinde LED / Φωτιστής ακτίνων Χ / Κουτί προβολής ακτίνων Χ / Νεγατοσκόπιο LED

Προϊόντα ξένης βοήθειας που ορίζονται από την κινεζική κυβέρνηση

Ο άμεσος κατασκευαστής του αποστειρωτή αέρα πλάσματος, ο OEM είναι συνήθως ευπρόσδεκτος

Η Changsha Jinde Technology Co., Ltd., που βρίσκεται στην πόλη Changsha, Χουνάν, έχει αναπτύξει μια σειρά ιατρικών εξοπλισμών απεικόνισης και προϊόντων αποστείρωσης αέρα: προβολή φιλμ ακτίνων Χ LED, αποστειρωτής αέρα πλάσματος, μη μαγνητικό φορείο & αναπηρικό αμαξίδιο MRI, ιατρικός υπολογιστής καρότσι και άλλες ιατρικές συσκευές. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στο ακτινολογικό τμήμα, το χειρουργείο, το CSSD, το τμήμα εξωτερικών και εσωτερικών ασθενών διαφόρων επιπέδων νοσοκομείων ή ιατρικών κέντρων.

 Με το πλεονέκτημα της τεχνολογίας και την άριστη ποιότητα, διατηρούμε το προηγμένο επίπεδο στον τομέα. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 και τα περισσότερα προϊόντα φέρουν σήμανση CE και κατέχουμε κάποια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνογνωσία.

Καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται γρήγορα, όχι μόνο έχουμε εξασφαλίσει την αγορά στην Κίνα, αλλά και μεγάλα επιτεύγματα στη διεθνή αγορά. Έχουμε αναπτύξει ορισμένους διανομείς στο εξωτερικό και δραστηριοποιούμαστε στην παρακολούθηση διεθνών ιατρικών εκδηλώσεων για την επέκταση της επωνυμίας μας και του μεριδίου αγοράς μας. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε σχεδόν 50 χώρες και περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική κ.λπ. και εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

Τηρώντας την αρχή «πρώτα ο πελάτης, πρώτα η εξυπηρέτηση» και διατηρώντας την επιχειρηματική φιλοσοφία «χτίστε το εμπορικό σήμα με πίστη και εμπιστοσύνη, δημιουργήστε το μέλλον με ποιότητα», στοχεύουμε να καθιερώσουμε το «Jinde» ως μια παγκοσμίου φήμης επωνυμία υψηλής ποιότητας που βασίζεται σε επαγγελματίες τεχνική ομάδα, άριστη ποιότητα, υγιές δίκτυο πωλήσεων και ανταγωνιστικό.