Όλες οι κατηγορίες

Email: [προστασία μέσω email]

Τηλ: +86 731 8512 2549

EN

Αρχική σελίδα>Νεα>Κλάδος Ειδήσεις

Η Jinde Tech παρακολούθησε το CMEF 2018

Χρόνος: 2021-08-01 Προβολές: 29

Η Jinde Tech συμμετείχε στην άνοιξη του CMEF 2018 στη Σαγκάη.

Η Jinde Tech, η οποία προμηθεύει το νεγατοσκόπιο LED και τον αποστειρωτή αέρα Plasma για πολλά χρόνια, φαίνεται ότι η ώρα των Χριστουγέννων είναι εδώ και πάλι και είναι καιρός να φέρουμε ξανά το νέο έτος. Ευχόμαστε τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα σε εσάς και τους αγαπημένους σας και σας ευχόμαστε ευτυχία και ευημερία για το επόμενο έτος.

Η Jinde Tech παρευρεθεί στο CMEF 2018

Η Jinde Tech, για περισσότερα από 12 χρόνια, ειδικεύεται στην παραγωγή νεγατοσκοπίου LED (γνωστό και ως προβολή ταινιών LED, συσκευή ανάγνωσης ταινιών), χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, αυτοαναπτύχθηκε συσκευή ελαστικού κλιπ σιλικόνης, πιο ενεργειακά αποδοτική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο ανθεκτική.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Negatoscope Jinde LED, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας απευθείας στη διεύθυνση www.view-box.com. Κάντε κλικ στο κουμπί ηλεκτρονική υπηρεσία ή αφήστε το μήνυμα. Η Jinde Tech παρέχει το νεγατοσκόπιο υψηλής τεχνολογίας, τους οικείους συμβούλους όλης της διαδικασίας.

Συντάκτης:[προστασία μέσω email]
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος www.view-box.com/ (Jinde Tech), αναφέρετε την πηγή.