Όλες οι κατηγορίες

Email: [προστασία μέσω email]

Τηλ: +86 731 8512 2549

EN

Αρχική σελίδα>Νεα>Κλάδος Ειδήσεις

Το καλύτερο νοσοκομείο της Κίνας XiangYa προτίμησε το ιατρικό νεγατοσκόπιο Jinde Tech

Χρόνος: 2017-12-21 Προβολές: 60

Το καλύτερο νοσοκομείο της Κίνας XiangYa προτίμησε το ιατρικό νεγατοσκόπιο Jinde Tech

Προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση των ταινιών των ασθενών και να μειωθεί η λανθασμένη διάγνωση και η εσφαλμένη διάγνωση, πολλά νοσοκομεία επιλέγουν το ιατρικό νεγατοσκόπιο που παράγεται από την Jinde Tech. Ως τα κορυφαία νοσοκομεία κορυφαίου επιπέδου στην Κίνα, Xiangya στη χρήση ενός υψηλής ποιότητας ιατρικού νεγατοσκοπίου Jinde. Και πολλά γνωστά νοσοκομεία, όπως το Νοσοκομείο Καρκίνου της Επαρχίας Χουνάν, τα νοσοκομεία της Xiangya έχουν αγοράσει την ιατρική παραγωγή ιατρικού νεγατοσκοπίου Jinde.

Xiangya Hospital of Radiology το 2013 ως ολόκληρη την ανακαίνιση, το ιατρικό νεγατοσκόπιο Jinde κέρδισε στην προσφορά αιτία εξαιρετικής ποιότητας, φροντίδας, λογικής τιμής.

xiangyafuy

                        Νοσοκομείο Xiangya με τοποθεσία κτιρίου ιατρικού νεγατοσκοπίου Jinde

xiangya-JD

          Νοσοκομείο Xiangya με εικόνα εγκατάστασης χειρουργείου ιατρικού νεγατοσκοπίου Jinde

Η Jinde Tech, για περισσότερα από 12 χρόνια, ειδικεύεται στην παραγωγή ιατρικού νεγατοσκοπίου (γνωστό και ως προβολή ταινιών LED, συσκευή ανάγνωσης ταινιών), χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, αυτοαναπτυσσόμενη συσκευή ελαστικού κλιπ σιλικόνης, πιο ενεργειακά αποδοτική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο ανθεκτικό.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το ιατρικό νεγατοσκόπιο Jinde, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας απευθείας στη διεύθυνση www.view-box.com. Κάντε κλικ στο κουμπί ηλεκτρονική υπηρεσία ή αφήστε το μήνυμα. Η Jinde Tech παρέχει το νεγατοσκόπιο υψηλής τεχνολογίας, τους οικείους συμβούλους όλης της διαδικασίας.